آیا فرشاد سایلنت کلاهبردار است؟ بررسی ادعای یوتیوبر تازه کار
مقدمه:
اخیراً 🔥 جنجالی در فضای مجازی و به ویژه در میان یوتیوبرهای ایرانی به وجود آمده است. ماجرا از این قرار است که یک یوتیوبر تازه کار به نام پیام، فرشاد سایلنت را به کلاهبرداری در زمینه تبلیغات متهم کرده است. پیام مدعی است که فرشاد سایلنت با وجود دریافت پول برای انجام تبلیغات، به تعهدات خود عمل نکرده و کانال او را تبلیغ نکرده است.
این اتهام با واکنش تند فرشاد سایلنت مواجه شده و او تمام ادعاهای پیام را رد کرده است. در این مقاله، به بررسی جزئیات این جنجال و ادعاهای طرفین خواهیم پرداخت.
1. ادعای کلاهبرداری پیام از فرشاد سایلنت: شروع جنجال
پیام، یوتیوبر تازه کار، در پستی در کانال یوتیوب خود اعلام کرد که فرشاد سایلنت از او کلاهبرداری کرده است. او مدعی شد که با فرشاد سایلنت برای انجام تبلیغات به توافق رسیده و مبلغی را به او پرداخت کرده است، اما فرشاد سایلنت به تعهدات خود عمل نکرده و کانال او را تبلیغ نکرده است.
پیام در پست خود گفت: “ما یه پولی دادیم برای تبلیغات به جناب آقای فرشاد سایلنت و این تبلیغات همونطور که میتونید حدس بزنید انجام نشده و کلاً هم ایشون دیگه جوابگو نیست.”
2. واکنش فرشاد سایلنت به اتهام کلاهبرداری: روایت متفاوت از ماجرا
فرشاد سایلنت در استوری اینستاگرام خود 🗣️ توضیح داد که قرار بوده در ازای دریافت 2000 دلار، تبلیغ 15 ثانیهای کانال پیام را در یکی از ویدیوهای پربازدید خود با پوتک انجام دهد. اما به گفته او، ادمین پیج تبلیغاتیاش بدون اطلاع او با پیام به توافق رسیده و 20 درصد از مبلغ را برای خود برداشته و 1600 دلار را به فرشاد داده است.
فرشاد همچنین مدعی شد که پیام به دبی آمده و او به جای یک تبلیغ کوتاه، پیام را به خانهاش دعوت کرده و با سیستم خودش برای او ویدیوی یوتیوب گرفته است. به گفته فرشاد، این ویدیو 60 هزار بازدید خورده و باعث افزایش هزار سابسکرایبر برای کانال پیام شده است.
فرشاد در پایان استوری خود گفت: “هرکسی رو تو خونه زندگیتون راه ندید، به هرکسی هم خوبی نکنید.”
3. پاسخ پیام به فرشاد سایلنت: رد ادعاها و افشای دروغها
پیام در پست جدیدی با عنوان “فرشاد سایلنت اعتراف کرد کلاهبرداره” به استوری فرشاد واکنش نشان داد و تمام ادعاهای او را رد کرد. او مدعی شد که فرشاد در استوری خود 8 دروغ گفته است، از جمله:
- دروغ درباره قیمت تبلیغات در یوتیوب و اینستاگرام
- دروغ درباره ادمین پیج تبلیغاتی
- دروغ درباره سفر پیام به دبی برای افتتاحیه مغازه
- دروغ درباره معرفی پیام به دوستان فرشاد
- دروغ درباره رفت و آمد پیام با دوستان فرشاد
پیام همچنین به تعداد زیاد ویدیوهایی که فرشاد پس از دریافت پول از او منتشر کرده اشاره کرد و گفت: “بشمارید، ایشون که داره میگه من وقت ندارم و تو مهاجرت بودم نرسیدم این کارو بکنم، 23 تا ویدیو بعد از ویدیویی که من گرفتم، داده بیرون 23 تا 11 تاش با یوتیرای دیگه و آدم های معروف بوده، این وقت نداشته؟”
4. بررسی ادعاهای طرفین: چه کسی راست میگوید؟
با توجه به ادعاهای متناقض فرشاد و پیام، به سختی میتوان با قطعیت گفت که چه کسی راست میگوید. با این حال، با بررسی شواهد و مدارک موجود، میتوان به نکات زیر اشاره کرد:
- فرشاد در استوری خود به صراحت اعتراف کرده است که کاری که قرار بوده برای پیام انجام دهد را انجام نداده است.
- پیام شواهدی از چتهای خود با فرشاد و ادمین پیج تبلیغاتی او ارائه کرده است که ادعاهای فرشاد را زیر سوال میبرد.
- فرشاد در استوری خود به تناقضگوییهایی دچار شده است، مثلاً در ابتدا گفته است که از ماجرا خبر نداشته، اما سپس گفته است که میدانسته و گفته اوکی بیا انجام بدهیم.
- تعداد زیاد ویدیوهایی که فرشاد پس از دریافت پول از پیام منتشر کرده است، ادعای او مبنی بر نداشتن وقت را زیر سوال میبرد.
با توجه به این نکات، به نظر میرسد که ادعاهای پیام از اعتبار بیشتری برخوردار است و فرشاد در زمینه انجام تعهدات تبلیغاتی خود مرتکب قصور شده است.
5. واکنش کاربران به جنجال فرشاد سایلنت و پیام
جنجال فرشاد سایلنت و پیام با واکنشهای متفاوتی از سوی کاربران در فضای مجازی مواجه شده است. برخی از کاربران از پیام حمایت کرده و فرشاد را به کلاهبرداری متهم کردهاند. برخی دیگر نیز از فرشاد دفاع کرده و گفتهاند که پیام در حال سوءاستفاده از شهرت فرشاد برای جلب توجه است.
6. درسهایی که از این جنجال میتوان گرفت
جنجال فرشاد سایلنت و پیام درسهای مهمی برای یوتیوبرها و اینفلوئنسرها دارد، از جمله:
- اهمیت شفافیت و صداقت در تعاملات کاری
- لزوم تنظیم قرارداد مکتوب برای تبلیغات
- اهمیت بررسی سابقه و اعتبار افراد قبل از همکاری با آنها
- لزوم پاسخگویی و شفافسازی در صورت بروز مشکل
7. نتیجهگیری: کلاهبرداری یا سوءتفاهم؟
با توجه به شواهد و مدارک موجود و تناقضگوییهای فرشاد سایلنت، به نظر میرسد که او در زمینه انجام تعهدات تبلیغاتی خود مرتکب قصور شده است. با این حال، برای قضاوت نهایی در مورد اینکه آیا این قصور به معنی کلاهبرداری عمدی است یا یک سوءتفاهم، نیاز به بررسیهای بیشتر و احتمالاً طرح شکایت در مراجع قانونی است.